Recension - Bubblig Mjöklchoklad

Jag minns det som om det var i går. 
 
Det var år 2010/2011 när jag såg denna dumhet för första gången. Vanlig marabouchoklad, FAST MED LUFTBUBBLOR I. Jag smakade, kände inget speciellt, och fortsatte med mitt liv.
 
Men just i dag beslöt jag mig för att försöka mig på detta fanskap igen. Varför ska jag betala en jäkla massa extra för en choklad som väger mindre och smakar likadant? 
 
13,90 kr kostade 60 g Bubblig Mjöklchoklad på ICA Skrapan. Trots den svält som rådde sparade jag chokladen till efter middagen som den duktiga lilla flicka jag är. 
 
Ungefär kvart över 18 öppnade jag förpackningen.
 
Upplevelsen
 
Det var en skrovlig och smulig miljö som mötte mig (för som vi alla vet så öppnar man marabouprodukter underifrån så man ser den fula sidan först). Jag öppnade upp förpackningen lite och vände på chokladkakan. Väl då möttes jag av en otroligt gullig yta som föreställde bubblor. Fett coolt. Nu var jag pepp.
 
Min första tanke var "Hur fan ska jag bryta denna? Den såg inte ut såhär förut". Det var lättare och mindre smuligt än vad jag förväntade mig. 
 
 
 
Smaken
 
God. 
Marabous mjölkchoklad är god och det är bakse mig samma choklad som de använder här som de använder i de vanliga 200 grammarna.
Vad bubblorna är till för vet jag inte, MEN TRO DET ELLER EJ, det är en stämningshöjare. Det är upplevelsen som kostar. Känslan. Mjukheten. Smuligheten. Det är som att betala en jävla massa pengar på att äta en muffins på ett mysigt café istället för att baka en egen och äta den hemma i köket. Det är som att betala 100 spänn för att se på en film som du kunde sett gratis hemma. Det är KÄNSLAN.
 
 
Annars var den inte speciell alls.
Dock god.
Och jag var sötsugen.
 
4 av 5 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0